torsdag 3 januari 2008

Minns ni Jens Orbacks uttalande?

Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss.
Jens Orback i Sveriges Radio P1 den 9 november 2004.

Källa: www.sv.wikiquote.org

2 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Hörde jag det, måste jag ha förträngt det eller kanske att jag inte ens egentligen reagerade på den tiden, sådant obehag kände jag för att tänka på ett annat sätt och därmed kallas rasist. Jag är mer härdad nu och det är invandrarna som hjälpt mig och mina barn att bli desillusionerade. Men jag har slutat att inbilla mig att skulden är min och mina barns, som jag annars blivit itutad. Det är mitt, mina barns och alla andra rasisters fel att skolor brinner och svenska barn rånas, eller?
Och vad menar han, ska vi bli minoriteten i Sverige, är det vad socialdemokraterna och de andra partierna kallt räknar med?
Ja, vad ska vi med svenska barbarer till, egentligen? Jag är ju inte mycket att ha eftersom jag är svensk sedan många generationer tillbaka. Vilken miss, jag föddes med fel nationalitet, hade jag fötts i ett annat land då hade jag bidragit med något väsentligt för Sverige. Nu är barnen och jag mest i vägen för de viktiga människorna som håller på att skapa det framtida Sverige!

modersvea sa...

Man skulle missänka att(S) och (M)
har någon dold agenda att utrota allt svenskt. Att göra så här mot sitt folk borde vara olagligt. De håller faktiskt på med etnisk rensning mot sitt eget folk tros att vi inte är klassad som någon folkgrupp.
När ska svenska folket vakna upp och inse vart vi är på väg någonstans?

God fortsättning på det nya året ultravs