fredag 18 januari 2008

Islam smutskastas i österrikiskt valMuhammed en pedofil och koranen skriven medan profeten led av epileptiska anfall. I valrörelsen i Österrike går högerpopulistiska FPÖ till grov attack mot islam och varnar för en muslimsk ”invandrings-tsunami”

Läs mer: www.svd.se

Notering
Den arabisk-språkiga fatwa-sidan Islamic-fatwa.com har gett ut en fatwa som tillåter ”thighing” (arabiska: mufa’khathat), alltså att mannen för in sin lem mellan fruns lår. Frun kan vara ett barn, eftersom Aisha var ett barn då Muhammed praktiserade detta på henne, emedan hon var för ung för att genomföra ett fullbordat samlag.


För den som är intresserad av att förbättra sina kunskaper om barnäktenskap
/barnsex inom islam gå vidare in på denna länk FOMI


Se även reportaget:
Under Sharia law men have the right to have sex with infants
Text på engelska...pausa gärna för att hinna läsa..det går ganska fort.
6 kommentarer:

Joakim sa...

Som sagt detta visar att rasistiska partier ger ut lättuggade lögner åt folk som är trångsinta och som inte orkar tänka själva. Patetiskt och farligt. Ett enkelt grepp från antidemokrater.

Ottar sa...

Sverige behöver en hjälte som Susanne Winter. Vi går nu mot avgrunden i rasande fart. Senaste Uppdrag granskning kan vara något för den som proklamerar mångkulturens evangelium.

Olbap sa...

Sverige och Europa - samt den icke muslimska världen i övrigt har ett enda val: stå emot islam och börja se verkligheten för vad den är, och inte som vänsterjournalister och Eurokraterna vill att den ska se ut - eller dö ut som kultur, språk och tro. Vänstersvenskar och Vänstereuropéer verkar tro att islam älskar just dem. Islam älskar alla när muslimer är i minoritet, så snabbt man uppnått "kritisk massa" - då övergår islam i våld. Läs V.S. Naipauls verk om islam, skrämmande...

Weine Berg sa...

Fyfasen vad sjukt! Europa tycks bli allt mer primitivt med invandringen.

modersvea sa...

Till Joakim, vilka lögner är det som ges ut?

Läs på om islam, sen kan du ta diskutionen om vad som är lögn.

Du kan börja på FOMI att införskaffa
dig mer kunskap.
Ju mer man vet om Islam, ju mer mörkrädd blir man.
Modersvea

modersvea sa...

Till weine
Ja så är det, ingen vågar egentligen stöta sig med muslimerna i rädsla för att bli kallade rasister. Muslimska brödraskapet trycker på för att införa sharialagar i sverige. MB har i sin tur kontakter med extremistiska organisationer som t, ex Hamas.

MB har sossarna bra samarbete med.
Det är mer infilterat än man vågar tro, moskeer, muslimska friskolor har idag bidrag från länder som är fundamentalistiska...man får inga bidrag utan motprestation, dvs man måste vara villig att sprida extremläran till de mer "vanliga muslimerna! som i sin tur får dåligt samvete. Det är så de växer i antal.

Vi är fortfarande få till antalet, men vi som börjar bli medvetna om islamiseringen och målet med den, blir fler och fler.
Det är dax för svenska folket att bli medvetna om vad som håller på att ske...inte bara i sverie utan i europa också.
För att bli medveten måste man sluta lyssna på PK propaganda, lära sig mycket om islam och målet som muslimerna har. Det får man inte genom att läsa svenska dagstidningar och titta lite på tv. Har man internet så har man tillgång till otroligt mycket information världen över, det är bara att sätta igång att ta reda på
informationen.

Börja också att läsa tidningar utanför Sverige (gärna engelska) de vågar skriva om problemen.

Mvh
Modersvea