söndag 11 november 2007

För den som inte läst bloggen "Muslimska friskolan" gör det nu!!

Denna skolan måste vara det mest avskräckande exempel man överhuvudtaget kan läsa om.

Ett axplock ur dokusåpan:

Stenkastning mot polisen


Upprepade gånger har stenkastning skett mot polisen i en ökänd stadsdel som ofta har kravaller och bränder.. Elever på den muslimska friskolan berättar för sin lärare om hur de varit närvarande och själva deltagit i stenkastningen mot polisen. Eleverna går bara på mellanstadiet.


De pekar på foton från tidningsartiklar på Internet vilka som var där och var på bilderna de själva står. Eleverna beskriver ingående hur de kastat sten och ägg mot polisen. Eleverna berättar också att ingen i stadsdelen tycker om polisen och att de ska delta i stenkastning igen mot polisen nästa gång det är kravaller eller bränder. En elev på mellanstadiet säger att han ska bränna ner sin muslimska friskola.

Läs mer på: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/

Se även länk till höger.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag vill bara säga att Islam är och kommer alltid att finnas i Europa. Vad gäller Sverige är vi på god väg mot att se en kalifat (inom räcket av 50 år). Vi Muslimer fortplantar oss som kaniner medan den ariska rasen håller på att utrotas. Spelar ingen roll vad du säger ellr gör .Med hjälp av din demokrati kommer vi att härska . Du är obetydlig och utgör inget hinder. Om 20 år har vi fler moskeer än kyrkor.
Länge leve Islam. Länge leve de sanna muslimer.
Förresten vi kommer aldrig att ta till våld utan we will make love and a lot of babies